PDA

View Full Version : Apa Saja Hero2 Favorite Kamuu?? Dan HEro yg Kamu Anggap Imba !!



Pages : [1] 2 3

BeRRy-_-vH
26-05-09, 16:22
Hmmm......

izang
26-05-09, 17:08
wah cc udah ada id forum ya,hahaha
aku vote untuk DK ^^

mana neh kdd lagi yg milih hero favorite nya selain aku T_T,klo imba seh tergantung yg main aja ^^

BeRRy-_-vH
28-05-09, 18:01
Bjur tu Bleh ae...

tp Pling Imba Prasaan ROtund atw KroBe...

./gg

izang
29-05-09, 15:47
nah krobe nda senang banar,hantunya tuh nah me olah bulu kuduk berdiri,kwkwkwkwkwkw

alfian_narmada
29-05-09, 18:42
kalo nda pernah make hero paling imba tuh raigor itu az

BeRRy-_-vH
29-05-09, 21:03
Bleh...
Jd Premium kek ap??

izang
29-05-09, 23:30
baca peraturan forum global paling atas di IDGS neh,disitu ada info nya kiyapa cara jd premium member

lain kali jgn post di luar topic kek ini jim ai,kena bisa kena warm infact,mauk am

LoLz-Jr
05-06-09, 19:38
wih
piwid dolo cc

bleh ganii nda me antar duit cat pank !
/gg

Roshan kk berty

izang
08-06-09, 10:00
kwkwwkkwwk,rosan tuh mirip banar wan abah kam bil ai,jakanya di sengoti ^^

marjuholic
08-06-09, 21:17
kwkwwkkwwk,rosan tuh mirip banar wan abah kam bil ai,jakanya di sengoti ^^

qkwkqkwqkwkqkwqk asli bisa mirip banar om kalo rosan di sengoti.

kalo menurut aku hero paling imbah RAIGOR tapi yang mainin om izank.

kada salah lagi bisa tripell kill n good like.

palagi ada pohon rata. tupang musuh nya.

izang
09-06-09, 07:11
aku kd bisa main raigor,paling imba tuh ikam main bloodseker,seram lalu,kd kawa di halat lagi dah

marjuholic
10-06-09, 20:52
aku kd bisa main raigor,paling imba tuh ikam main bloodseker,seram lalu,kd kawa di halat lagi dah

wew om izank biasa dah yang namanya IMBAH pasti kada mo nyaku.

om izank lajari ulun lah kena pake raigor.

sesajen nya kita ke KFC. ya kah?

izang
11-06-09, 08:38
mun kam tuh ju ai hero apa ja pasti imba mun kam yg make nya,sangar lalu pang kam tuh

jacque
11-06-09, 09:46
weleh, jd ajang ng junk....
semua hero bisa jd imba tergantung yg maen na z lagi..

LoLz-Jr
11-06-09, 19:44
bujur jua

tergantung biji masing'' jua kk ae

izang
12-06-09, 05:55
weleh, jd ajang ng junk....
semua hero bisa jd imba tergantung yg maen na z lagi..

haha,santai ja min,bahasa banjar jua kita jd kd tp bnyk yg paham,ya kah

marjuholic
12-06-09, 22:11
mun kam tuh ju ai hero apa ja pasti imba mun kam yg make nya,sangar lalu pang kam tuh

bah om izank ni kada situ lah yanga maen random trus. itu bukti bahwa om izank tu pake hero apa ja jadi imbah.

kqwkqkwkq bujur jua jar om LOLZ tu tergantung biji masih2 jua.

om izank biji nya tiga pank jadi pake haro apa ja jadi imbah.
:Wakakakaka::Wakakakaka:

izang
13-06-09, 06:24
kam kd be biji lo ju,kwkwwkkwkwkw,santai ja muhanya ju

marjuholic
13-06-09, 21:53
kam kd be biji lo ju,kwkwwkkwkwkw,santai ja muhanya ju

qwkqkwkqwkq kalo git ulun kada bebiji lenyak kai lah?
kqkwkqwq


om herro yang imbah menurut pian apa om?

pasti raigor?

yakah?

om kayapa kalo pian lajari ulun pake hero raigor?

izang
14-06-09, 07:25
ikam tuh mun make apa ja pasti imba ju ai,aku kd bisa lagi main dota lawas banar ih,kdd yg membayarkan pang

Bjm-UrangBungas
18-06-09, 20:27
Tauren...

izang
03-07-09, 18:27
aduh ih,aku kd tahu lalu hero apa2 ja lagi wahini,dah lawas banar kd main dota pang nah

kuburan
04-07-09, 15:06
paling imba kah..

admiral bin kunkka

tabasanya sakit pada kayap!!

Bjm-UrangBungas
04-07-09, 20:26
paling imba kah..

admiral bin kunkka

tabasanya sakit pada kayap!!

kalah masih lwn tauren cobai ja,,,

LoLz-Jr
05-07-09, 10:27
kalah masih lawan KUBURAAAAAN BBBBBBAAAAAAAAANNNNNDDDDDDDDD

kuburan
05-07-09, 12:32
kalah masih lwn tauren cobai ja,,,


nyata ae kapaknya sing ganalan keyitu...
di hantam akan kermh gin runtuh...

LoLz-Jr
05-07-09, 21:17
GW IMBA TQ !

jacque
06-07-09, 08:35
^
^
^
gak nanya... TQ`

LoLz-Jr
06-07-09, 08:51
GW GANTENG TQ !

kuburan
06-07-09, 16:31
@Lolz-jr


brb cari plastik...
daak muntah nda...!!

LoLz-Jr
06-07-09, 20:34
melihat ja kalo ko
wkwkwk

izang
13-07-09, 05:35
melihat ja kalo ko
wkwkwk

jelas ai koko melihat,model koko buta tuh

neh mana cc jimi jd TS tp kdd ol2 lagi,jgn2 di culik om roy neh

mana lagi neh komentar tentang hero yg di anggap imba ????

Armagh
13-07-09, 11:02
gua suka pake traxex cz killer gthu loch tapi klo musuhnya DK asalkan yang main pro az bsa imba deh ^^

traxex I Love U^^:idgs bgt:











HAY KA IZANK^^

izang
13-07-09, 14:33
hay jua armagh........pinanya kam dewa main traxex lah,jd handak umpat belajar lawan kam main traxex aku

Bjm-UrangBungas
14-07-09, 11:31
kk izang nick di JR ap????????

Armagh
14-07-09, 12:46
mo jadi dewa main traxex ya^^


armagh tau clue ya yaitu harus jadi maniak sex(xex) kan sama gthu loch ujungnya^^

wkwkwkwkwkwkwkw

just kidding^^:idgs bgt:

izang
15-07-09, 17:59
waduh,lain sekalinya maksudnya,kam mun handak xex2 kaya itu lawan si marju ja bekupak

back to topick


ayo hero apa lagi yg kalian anggap imba ?

Armagh
16-07-09, 17:16
klo hero dazzle toh nah aq suka juaga cz bsa bikin hero lain gelabakan

wkwkkwk:idgs bgt:

izang
16-07-09, 20:32
wow,kam dewa jua kah main dazzle wal ??????,lajari pang aku nah

Armagh
17-07-09, 08:07
sarabanya ka izank minta lajari padahal ka iank sendiri sudah patut dipanggil suhunya DOTA^^:idgs bgt:

didot
18-07-09, 15:53
Nda suka WL sama Veno pang... Hehehehehehehe...
Semua Hero Imba asal bisa aja memainkan nya.

Armagh
20-07-09, 12:29
Nda suka WL sama Veno pang... Hehehehehehehe...
Semua Hero Imba asal bisa aja memainkan nya.

nah ini baru komen yang membangun^^:idgs bgt:

izang
20-07-09, 15:11
nah ini baru komen yang membangun^^:idgs bgt:

membangun apa maksudnya,membangun rumah kah ato bangun tidur ?????,hahahaha begayaan ja kita lah jgn di anggap serius

didot
07-08-09, 00:34
membangun apa maksudnya,membangun rumah kah ato bangun tidur ?????,hahahaha begayaan ja kita lah jgn di anggap serius

membangun rumah gila ai... lwalwlawakwakwa....

izang
07-08-09, 09:17
wkwkwkwkwkkwkw,jatuh bangun aku mengejarmu

didot
08-08-09, 11:17
wkwkwkwkwkkwkw,jatuh bangun aku mengejarmu

Mana nih yang lain....???? Kyp di bJm ada turney lagi kah?

kuburan
09-08-09, 11:35
TURNAMEN TERSURAM DI INDONESIA YA BANJARMASIN..!!!

PLAYERNYA ADA,, TP KESIAPAN PANITINYA KYK KANTUT...

JARANG ADA YG BERES,,

SMOGA TURNAMEN DOTA DI BJM, BS KYAK DI DAERAH LAIN ATO LUAR NEGRI..!!!

AGAR DOTA BANJARMASIN DPT DI PERHITUNGKAN JG OLEH DAERAH LAIN....

didot
11-08-09, 04:09
TURNAMEN TERSURAM DI INDONESIA YA BANJARMASIN..!!!

PLAYERNYA ADA,, TP KESIAPAN PANITINYA KYK KANTUT...

JARANG ADA YG BERES,,

SMOGA TURNAMEN DOTA DI BJM, BS KYAK DI DAERAH LAIN ATO LUAR NEGRI..!!!

AGAR DOTA BANJARMASIN DPT DI PERHITUNGKAN JG OLEH DAERAH LAIN....

Pina kada serius kah panitia nya?
Mudahan ai kedepan nya tambah siap aja...

izang
11-08-09, 18:40
siap gerak..............wkwkwkwkwk

didot
15-08-09, 18:16
siap gerak..............wkwkwkwkwk

Pinanya panitia nih ... Hahahahahah....

izang
24-08-09, 13:58
Bah harau maka aku yg di sambat panitia,aku suporter ja bos ai

izang
11-09-09, 18:56
ayo setumat lagi ada lagi turney di nibel,siap jua kah sudah

-_-LoLz-_-
14-09-09, 21:03
bleh kyp kam nee ?
bgsd
wakwakwak

izang
17-09-09, 20:00
kwkwkwkw BGSD masih ada oom iki,iya kah

didot
12-10-09, 11:09
Back To Topic Boss. . .

izang
12-10-09, 21:06
asli GAZEBO lalu

back to topic.....aku mulai main dota lagi,lagi ketuju pake riki lagi nah,hahahahahahha

didot
12-10-09, 22:47
asli GAZEBO lalu

back to topic.....aku mulai main dota lagi,lagi ketuju pake riki lagi nah,hahahahahahha

beh jar handak real life... weeeeee...
mun nda lagi ketuju sama mira.

izang
15-10-09, 18:46
sekali2 ja main bos ai,lawas lalu kd main dota,makanya pake hero yg nyaman2 kaya riki ja,hahaha

-ALBERT-
18-10-09, 03:45
bujur jua

tergantung biji masing'' jua kk ae
kenapa jadi tergantung biji masing-masing, haratlah biji nyawalah hehehehe
salam kenal hajanah jer orang banjar tu. prikitew...

-ALBERT-
18-10-09, 03:47
mun au katuju pakai DK pang hehehe....
apa lagi mun sudah jadi naga, biji jan rapai bujur kalo kk leh ?....
ckckckckckc :)

izang
18-10-09, 07:14
@albert Awak bau naga jua bisa neh

-_-LoLz-_-
18-10-09, 08:05
wkwk

@albert sesuai kah ni
wkwkwkkw

-ALBERT-
18-10-09, 21:21
kalau aku sukanya hero DK !

didot
19-10-09, 09:01
@albert Awak bau naga jua bisa neh
AKWKWKAKWKWkAWKAK... Dalem Boooo... iya jua ae bisa lah ketuju naga sekalinya awak bau naga.
kalau aku sukanya hero DK !
KiLL dolo plz comp Easy... Hahahahah...

izang
19-10-09, 19:31
bah org hanyar bisa main dota kah neh bos ???,jd kam hapaki tarussss

didot
22-10-09, 23:24
bah org hanyar bisa main dota kah neh bos ???,jd kam hapaki tarussss

Iya handayar belajar tapi mentalnya BAJA! coy

-ALBERT-
23-10-09, 01:02
@albert Awak bau naga jua bisa neh

hantu balau, kantut bahelm................
sukur2 bau naga dari pada gorela wkwkwkwkw........

rv_crops
23-10-09, 11:29
hantu balau, kantut bahelm................
sukur2 bau naga dari pada gorela wkwkwkwkw........

naga tu datunya bau dah. gg thx.....

izang
23-10-09, 19:35
kwkwkwkwk,AKU lagi KETUJU PAKE LANAYA NAH,cihuyyyyyy

-ALBERT-
24-10-09, 00:01
kwkwkwkwk,AKU lagi KETUJU PAKE LANAYA NAH,cihuyyyyyy
wkwkwkwkw wah ga'ib jua kawal nh....
katu banar mhilang-hilang !...

izang
24-10-09, 16:29
iya am to,asik wa ai,tp pas mehilang di hadangi org lalu masak nda biasanya,kwkwkwkwkw

-ALBERT-
24-10-09, 18:33
iya am to,asik wa ai,tp pas mehilang di hadangi org lalu masak nda biasanya,kwkwkwkwkw
masak di hadang NAGA kah wkwkwkwkw :idgs bgt:

didot
24-10-09, 19:17
Back To Topic Plz... ntr di tegur moderator loe...

-ALBERT-
24-10-09, 19:31
Ya, ayo nah kita kembali kepermasalahan, nda katu hero DK pang, hanyar itu pang dahulu yang kalihatan wkwkwkw, masih ada yang lain pang, tapi belum ber Bibit dan ber Bobot.... hehehehe

didot
27-10-09, 01:15
Ya, ayo nah kita kembali kepermasalahan, nda katu hero DK pang, hanyar itu pang dahulu yang kalihatan wkwkwkw, masih ada yang lain pang, tapi belum ber Bibit dan ber Bobot.... hehehehe

Ursa Mantap tuh... Bisa dicoba...
Cret Crot Crut.... Mati Musuhnya.

-ALBERT-
27-10-09, 03:17
Ursa Mantap tuh... Bisa dicoba...
Cret Crot Crut.... Mati Musuhnya.
:idgs bgt:

didot
27-10-09, 17:34
:idgs bgt:

Jangan tawa2 aja nyawa... sana di coba... Nyaman lakas bisa.

-ALBERT-
27-10-09, 22:13
Jangan tawa2 aja nyawa... sana di coba... Nyaman lakas bisa.

wkwkwkwkwkw....
nda batapa dulu dalam gua, hero nda DK lagi kekurangan darah !

izang
28-10-09, 22:13
kam belajar main bepian ja dulu gin,hanyar main dota,kwkwkwkwkwkw

-ALBERT-
29-10-09, 01:47
kam belajar main bepian ja dulu gin,hanyar main dota,kwkwkwkwkwkw

wkwkwkwkw, apa tuh pian artinya ?...., nda kada pahan nh,, kisahnya tuh.....

izang
29-10-09, 17:26
owww kd paham kah kam,mun kaya itu belajar main masak2 an ja gin dulu

-ALBERT-
29-10-09, 22:00
owww kd paham kah kam,mun kaya itu belajar main masak2 an ja gin dulu

wew !//....
hahahahaha !....... harau nah panas lakianya
wkwkwkwkw ...

izang
31-10-09, 17:14
wkkwkwkwkwkwkwkwkkw,asik lagi main dokter2an pang,suntik2 an

-ALBERT-
02-11-09, 14:23
wkkwkwkwkwkwkwkwkkw,asik lagi main dokter2an pang,suntik2 an
lalu mauuuuk, hehe

izang
04-11-09, 14:14
kenapa jd mauk,malah asik tuh,huahuauhahua

-ALBERT-
20-11-09, 19:22
Wkakakakaka............
hen kalo, tahuai gawian manyuntik taruuuus
wkwkwkw........
pantasai kada tapi muncul lagi di forom
haha:idgs bgt:

TSUKINo_eXE
22-11-09, 16:37
FOR THE LICH KINGGGGGGGGG
hehehe
tp nesaj juga imba sekrang

-ALBERT-
22-11-09, 17:00
woooeeeh....
Bahasa apa ngentu wkwkwkw
banjar-banjar ray sudah, jangan di tambahi lagi ^^

True_Thunder
22-11-09, 17:06
lycan lah

walopun diHex Jalanya udah kyak mobil

goy
22-11-09, 17:10
mirana ...
ga tau knp gw plg suka hero ini ...

TSUKINo_eXE
22-11-09, 23:00
kl gw yg maenin sih smua hero imba :p
tp yg enak itu pake Nesaj

izang
24-11-09, 13:06
kl gw yg maenin sih smua hero imba :p
tp yg enak itu pake Nesaj

wah kk dewa banget......ajarin aku donk kk

-ALBERT-
26-11-09, 05:25
Gua juga ikutan ajarin gua juga yaaaa kk dewa ?...^^

rasakan
06-12-09, 01:51
DT full eq + aganim..imba!!

-ALBERT-
06-12-09, 19:53
wkwkwkwkwkwk ______________ ^^
nyuuuuuuussssss

izang
08-12-09, 09:17
wkwkwkwkwkwk ______________ ^^
nyuuuuuuussssss

wisata kuliner neh maknyusssss :idgs bgt:

Mym|BulLSHiT
08-12-09, 09:18
Nevermore Hero Favorit Gw Dan Imba !!

izang
08-12-09, 09:19
ow....................pasti kk dewa banget pake NvM nya

Mym|BulLSHiT
08-12-09, 09:22
Kgk Koq ..
Kk Tgl Dimana ?

-ALBERT-
08-12-09, 14:14
wisata kuliner neh maknyusssss :idgs bgt:
bujur banar,
wkwkwkwkw Kuliner Hero Favorite:idgs bgt: