Conversation Between Kayoko and FAZESTIENDE~

58 Visitor Messages

Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
  1. kwakwkk rung pasti
    jarno ae
  2. Iku onok MAT seng njupuk kesempatan isok dadi leader ,
    soale eldad wes ra mungkin on

    nggarai ra nyaman , yowes tak kontak'e eldad
  3. raiso nek kui wkkwkw
    eldad tetep e
  4. iwangono aku resign ,

    iku nano tak pm ra di gubris aku
  5. dota.indogamers.com
  6. njalok link donlod dota 1
  7. wedos
  8. wes gak sido rei aku arep metu ,

    eldad yo wes gak mungkin oll iku , resign pelan" de'e .
    nang MAT yo onok wong metuek gak onok eldad de'e dadi seng metuek hahaa .

    wes ra usah parser
  9. ra eroh aku , lak saiki piye mosok jek down .

    jalok link donlod'e
  10. sapidi ser lg down cuk
    enek web seng iso aplot file ra?
Showing Visitor Messages 21 to 30 of 58
Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast