Conversation Between Kayoko and FAZESTIENDE~

58 Visitor Messages

Page 1 of 6 12345 ... LastLast
  1. jemboed dota 2 mu opo , add en aku fazestiende~
  2. carane ngilangi last activity nang profile yaopo ?
  3. wes , endinge aku di hujat kanan kiri , jembod ancen ,

    kontak gery ae rei , sibabiganja, ayo play d2 ch lotek ngkok bengi. nick ku fazestiende~ add'en yo , aku sek luar kota
  4. py wes dadi rakyat jelata
    kapan wes ayo kumpul2 sby
    kontak tuwa geri lotek ro lidel
    ak free kapan ae iso sby asal enek nggon inep
    ojo bales pm ku kebak
  5. haha iyooo , cacad" saiki setap'e .

    aku melok kowe , move on qq
  6. TAK MELOK I KON ,
    WES AYO MOVE BARENG AREK" . GO
  7. wes lepas ,

    pointmu nangndi kabeh ikuu
  8. Ijo" mu tak enten"i
  9. lahhh aku salah ndelok , terlalu sering seng dadi patokan warna ,

    MAT'e lak ngetake warna ne MH karo gak MH podo , tak omongane ben di ke'i warna Biru seng Gk MH
  10. cuacad
    ngko e nunggu neng borgo opo dieka
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 58
Page 1 of 6 12345 ... LastLast