Tab Content
Visitor Messages
About Me
Friends
Market
Mentions

191 Visitor Messages

  1. View Conversation
    jadi intinya 700knya mau d pake apa gimana ? soalnya dono ngarahin ke free. kalau mau dipake ama public lagi. ramein yg ikutan eventnya
  2. View Conversation
    liem liat dota
  3. View Conversation
    wakakak itu gw ngeban2 doang..
    udah 2 pagean wkakkaka
    lg bokek nih kalah molo harus cari nafkah lol
  4. View Conversation
    bisa ko sekarang ngejunk di chatbox e...
    tapi di sini juga jadi ngejunk mah ga ada jkt , SBY pun jadi..
    leh uga u
  5. View Conversation
    leh uga ini ada reash senpai
  6. View Conversation
    oke bos , ini aku ga bohong kok coba di cek aja /profile zev-
    belum masuk sma sekali , ini usebar master E.O guna nya apa ya ?
  7. View Conversation
    gan icon gw blm muncul tier 5 , knp ya ?
  8. View Conversation
    oke sip
    nanti pas gw uda pergi , malah ada yg protes blm dpt icon kan jadi ga beres
Showing Visitor Messages 31 to 40 of 191
Page 4 of 20 FirstFirst 1234567814 ... LastLast
Page 4 of 20 FirstFirst 1234567814 ... LastLast
About Leash

Basic Information

About Leash
Biography:
U know my name , but not my story
Location:
IDN
HeeLoe.com:
http://
My games:
IDGS
Clan:
GANK
Yahoo! Messenger:
liemdanz

Signature


"You can do anything, as long as you start fighting"
~ "The world will not change if we do not want to change themselves" ~

Statistics


Total Posts
Total Posts
971
Posts Per Day
0.27
Visitor Messages
Total Messages
191
Most Recent Message
24-10-15 17:14
Total Thanks
  • Total Thanks: 40
  • 44 / 31
General Information
Last Activity
25-04-16 20:25
Join Date
23-01-11
Referrals
1

    Point Market Statistics

    Purchases:24
    Refunds:0

    Active Purchases

    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Give a Gift
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User

10-09-15

  • 10:16 - Hidden

02-08-14

  • 13:01 - Hidden

13-07-14

  • 10:30 - Hidden

30-06-14

  • 09:06 - Hidden

25-06-14

  • 13:52 - Hidden

19-06-14

  • 08:16 - Hidden

13-06-14

  • 08:13 - Hidden

11-06-14

  • 18:02 - Hidden

09-06-14

  • 19:43 - Hidden

06-06-14

  • 10:31 - Hidden

31-05-14

  • 08:13 - Hidden