Tab Content
Visitor Messages
About Me
Friends
Market
Mentions

369 Visitor Messages

  1. View Conversation
    oh ok bro tq yah dah di respon ^^
  2. View Conversation
    bro gmn bisa di bantu bwat logo nya yg saia kirim bahan logo nya ke pm??
  3. View Conversation
    Email aja, mediafire gw jg stuck pas login, ntah browser gw yg ga beres atau gmn.
    Email lu line ke gw ya
  4. View Conversation
    Gw upload dmn ya ini template, speedyshare, 2share, mediafire, docdroid gw coba semua mesti login dan stuck lol
    Nanti besok gw coba upload lagi baru gw kasih deh ya

    Atau ada saran uploader
  5. View Conversation
    Tayung line lu apa?
  6. View Conversation
    wew... Ic Ic Ic... Tar kemarin ga jadi win.. Hiks..
  7. View Conversation
    yung spread ga ke gw ?
  8. View Conversation
    done noh... wkwkwkwkwk..
  9. View Conversation
    yung lu coba tembak ke gua spread apa kagaa??
  10. inget kok ga lupa, cuma blm sempet.
Showing Visitor Messages 21 to 30 of 369
Page 3 of 37 FirstFirst 123456713 ... LastLast
Page 3 of 37 FirstFirst 123456713 ... LastLast
About Mastertayung

Basic Information

About Mastertayung
Location:
DiLobang Pantat Gue
Occupation:
Cowok Sampoerna
HeeLoe.com:
http://
My games:
NOW/AFTER
Clan:
Warkop DKI
Yahoo! Messenger:
pahmapasaribu

Statistics


Total Posts
Total Posts
3,989
Posts Per Day
1.17
Visitor Messages
Total Messages
369
Most Recent Message
26-05-18 16:59
Total Thanks
  • Total Thanks: 22
  • 35 / 31
General Information
Last Activity
21-08-20 00:16
Join Date
17-06-11
Referrals
6
Home Page
http://www.ethic.ninja

18 Friends

Showing Friends 1 to 10 of 18
Page 1 of 2 12 LastLast

    Point Market Statistics

    Purchases:14
    Refunds:0

    Active Purchases

    Gifts
    Donate to Another User
    Gift Market Access
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Give a Gift
    Donate to Another User
    Give a Gift
    Purchase a Gift
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Give a Gift
    Give a Gift
Page 3 of 33 FirstFirst 123456713 ... LastLast

12-10-17

  • 07:09 - Hidden
  • 06:49 - Hidden
  • 03:39 - Hidden

09-10-17


27-09-17


23-09-17


21-09-17

  • 09:23 - Hidden

05-09-17


04-09-17


03-09-17


01-09-17

  • 17:17 - Hidden

31-08-17

  • 23:14 - Hidden

30-08-17

  • 08:38 - Hidden

28-08-17


26-08-17

  • 13:22 - Hidden
  • 08:47 - Hidden

25-08-17



Page 3 of 33 FirstFirst 123456713 ... LastLast