View Profile: Mastertayung - Indogamers - One Stop Solution, Gamers Destination.
Tab Content
Visitor Messages
About Me
Friends
Market
Mentions

350 Visitor Messages

  1. View Conversation
    http://forum.indogamers.com/threads/...ri-Team-DotA-2

    masih niat nyari ga?
    kalo masih gw reopen
  2. View Conversation
    oh ok bro tq yah dah di respon ^^
  3. View Conversation
    bro gmn bisa di bantu bwat logo nya yg saia kirim bahan logo nya ke pm??
  4. View Conversation
    Email aja, mediafire gw jg stuck pas login, ntah browser gw yg ga beres atau gmn.
    Email lu line ke gw ya
  5. View Conversation
    Gw upload dmn ya ini template, speedyshare, 2share, mediafire, docdroid gw coba semua mesti login dan stuck lol
    Nanti besok gw coba upload lagi baru gw kasih deh ya

    Atau ada saran uploader
  6. View Conversation
    Tayung line lu apa?
  7. View Conversation
    wew... Ic Ic Ic... Tar kemarin ga jadi win.. Hiks..
  8. View Conversation
    yung spread ga ke gw ?
  9. View Conversation
    done noh... wkwkwkwkwk..
  10. View Conversation
    yung lu coba tembak ke gua spread apa kagaa??
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 350
Page 1 of 35 1234511 ... LastLast
Page 1 of 35 1234511 ... LastLast
About Mastertayung

Basic Information

About Mastertayung
Location:
Dalam Liur Ingus
Occupation:
Cowok Sampoerna
HeeLoe.com:
http://
My games:
NOW/AFTER
Clan:
Warkop DKI
Yahoo! Messenger:
pahmapasaribu

Statistics


Total Posts
Total Posts
3,858
Posts Per Day
1.67
Visitor Messages
Total Messages
350
Most Recent Message
01-09-17 18:03
Total Thanks
  • Total Thanks: 22
  • 35 / 31
General Information
Last Activity
Yesterday 11:13
Join Date
17-06-11
Referrals
6

18 Friends

  1. -ASK- -ASK- is offline

    -ASK-
  2. -yos -yos is offline

    -yos
  3. 333666999 333666999 is offline

    333666999
  4. Anjanette Anjanette is offline

    Anjanette
  5. ASKEA ASKEA is offline

    ASKEA
  6. Crencius Crencius is offline

    Crencius
  7. DeViLC1P DeViLC1P is offline

    DeViLC1P
  8. DOTAPRASER DOTAPRASER is offline

    DOTAPRASER
  9. F4CK F4CK is offline

    F4CK
  10. JoelNapitupulu JoelNapitupulu is offline

    JoelNapitupulu
Showing Friends 1 to 10 of 18
Page 1 of 2 12 LastLast

    Point Market Statistics

    Purchases:14
    Refunds:0

    Active Purchases

    Gifts
    Donate to Another User
    Gift Market Access
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Give a Gift
    Donate to Another User
    Give a Gift
    Purchase a Gift
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Give a Gift
    Give a Gift
Page 1 of 68 123451151 ... LastLast

15-10-17


12-10-17

  • 12:52 - Hidden
  • 07:09 - Hidden
  • 06:49 - Hidden
  • 03:39 - Hidden

11-10-17


09-10-17


27-09-17


23-09-17


21-09-17

  • 09:23 - Hidden

05-09-17


04-09-17


03-09-17


01-09-17

  • 17:17 - Hidden

31-08-17

  • 23:55 - Hidden
  • 23:14 - Hidden

30-08-17

  • 08:38 - Hidden

28-08-17



Page 1 of 68 123451151 ... LastLast