Tab Content
Visitor Messages
About Me
Friends
Market
Mentions

477 Visitor Messages

  1. bro bloodsister
    bagi point dong
    seiklasnya aj
  2. View Conversation
    PM gue full soalnya.
    Mau delete males, jadi besok baru gue delete pas ol dr PC aja wkwkwkwkwk
  3. View Conversation
    buat apaan son?
    gue gak bisa PM.
  4. View Conversation
    bagi bot kk
  5. View Conversation
    salah ini
  6. View Conversation
    tambahin biar keren donk
  7. View Conversation
    [/QUOTE]
  8. View Conversation
    Emm... Ok soal reward tambahan nya via PM saja ya ,

    Anyway, mengenai Publish event,silahkan saja, di Public server saja jangan Public Event, jangan lupa special thanksnya to rezon sudah bantu reward dan Public TE..
  9. View Conversation
    Emm... Ok soal reward tambahan nya via PM saja ya ,

    Anyway, mengenai Publish event,silahkan saja, di Public server saja jangan Public Event, jangan lupa special thanksnya to rezon sudah bantu reward..
  10. View Conversation
    Sebarin dimana? Berarti itu bukan untuk clan doang ya?
Showing Visitor Messages 41 to 50 of 477
Page 5 of 48 FirstFirst 12345678915 ... LastLast
Page 5 of 48 FirstFirst 12345678915 ... LastLast
About BLOODSISTER

Basic Information

Date of Birth
October 24, 1989 (31)
About BLOODSISTER
Biography:
From Generation To Generation
Location:
BANDUNG
Interests:
Dota
Occupation:
MedicaL Representative
HeeLoe.com:
http://
My games:
dota public
Clan:
HAND
Yahoo! Messenger:
soenz_come@rocketmail.com

Signature


Apa lo liat" ?.

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,258
Posts Per Day
0.37
Visitor Messages
Total Messages
477
Most Recent Message
09-02-17 12:47
Total Thanks
  • Total Thanks: 200
  • 59 / 52
General Information
Last Activity
21-12-20 03:51
Join Date
26-08-11
Referrals
8

59 Friends

Showing Friends 1 to 10 of 59
Page 1 of 6 12345 ... LastLast

    Point Market Statistics

    Purchases:27
    Refunds:0

    Active Purchases

    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Gift Market Access
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
Page 2 of 2 FirstFirst 12

04-06-14

  • 12:42 - Hidden


Page 2 of 2 FirstFirst 12