View Profile: RC_19 - Indogamers - One Stop Solution, Gamers Destination.
Tab Content
Visitor Messages
About Me
Friends
Market
Mentions

523 Visitor Messages

  1. View Conversation
    apa qq mjj.
    salam junker??? hoho
  2. View Conversation
    tembak gw oyy
  3. View Conversation
    hi...
  4. View Conversation
    Halo,,, nanti akan kami redirect saja. jadi tidak perlu diubah.
  5. View Conversation
    Sebenernya bukan masalah id yg saya inginkan bro jack, tetapi kekonsistenan dalam menjalankan aturan.
    Jadi tidak akan terulang lagi hal seperti itu.
    Kalau ditanya level dan icon kalau tidak salah lvl 19 iconnya sudah tier 3. Soalnya itu id top 3 selama 5/6 bulan.
  6. View Conversation
    oke siap bro capt
  7. View Conversation
    thanks babangggggggg :*
  8. View Conversation
    Kok di grats, aku turun pangkat dari ex-admin public relation jadi OP
    But it's ok lol
  9. View Conversation
    pass yg ono apa tuh son
  10. View Conversation
    Wait ya, dipilih 1 aja n berusaha aktif di SF yg km mau, nanti kita pantau & tunggu intruksi lebih lanjut
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 523
Page 1 of 53 123451151 ... LastLast
Page 1 of 53 123451151 ... LastLast
About RC_19

Basic Information

About RC_19
Biography:
06 August
Location:
Yuki ♥
Interests:
Blood
Occupation:
Bloodseeker
HeeLoe.com:
http://
My games:
Dota
Clan:
[ViR]

Signature


Quote Originally Posted by lindsay View Post
Wkwk kalau yg ngomong kek gitu dewa jangker yaudahlah
No comment :llaugh:

Statistics


Total Posts
Total Posts
5,011
Posts Per Day
3.11
Visitor Messages
Total Messages
523
Most Recent Message
Today 05:05
Total Thanks
  • Total Thanks: 27
  • 33 / 29
General Information
Last Activity
Yesterday 17:57
Join Date
24-03-13
Referrals
7

62 Friends

Showing Friends 1 to 10 of 62
Page 1 of 7 12345 ... LastLast

    Point Market Statistics

    Purchases:25
    Refunds:0

    Active Purchases

    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Give a Gift
    Give a Gift
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Donate to Another User
    Give a Gift
    Gift Market Access
    Give a Gift
Page 1 of 39 1234511 ... LastLast

20-08-17


14-08-17


13-08-17


07-08-17

  • 10:49 - +B168OS mentioned RC_19 in post Resign Leader TE
    ...orum.. Asal jgn huummuu trs aja.... :Wakakakaka: RC_19; udah gw baca pm nya... Kok Aneh ya ada yg move ke...
  • 08:41 - RC_19 mentioned BnY-teTsuZin in post Resign Leader TE
    ...gi yang berwewenang tread ini di lock :slock: BnY-teTsuZin; Borgo; Sakurazuka; Skrng mah pada ga takut d...
  • 08:41 - RC_19 mentioned Borgo in post Resign Leader TE
    ...ang tread ini di lock :slock: BnY-teTsuZin; Borgo; Sakurazuka; Skrng mah pada ga takut di warn / ...
  • 08:41 - RC_19 mentioned Sakurazuka in post Resign Leader TE
    ... ini di lock :slock: BnY-teTsuZin; Borgo; Sakurazuka; Skrng mah pada ga takut di warn / infract / kuni...

06-08-17


04-08-17

  • 19:53 - lindsay mentioned RC_19 in post Resign Leader TE
    trnyata threadnya ramai. wew kk wew RC_19; sail strong. time is always running out, life m...

03-08-17



Page 1 of 39 1234511 ... LastLast