Results 1 to 11 of 11
http://idgs.in/208762
  1. #1

    Join Date
    May 2009
    Location
    TGR
    Posts
    13
    Points
    108.00
    Thanks: 0 / 0 / 0

    Default [Guide]Elf Priest Build

    Elf Priest adalah job yang paling berguna dalam hunting(group)
    Build yang saya tawarkan adalah tipe yang wajib mahir menggunakan Magic Barrier-nya..... karena dengan Barrier ini anda tidak bisa digebuk....(cool-downnya cepet)

    Stat Build: Fokuskan status pada Psyche dan Inteligence, tapi lebih banyak di Psyche.... karena makin banyak Psyche... heal makin gede + barrier makin dalem. sedangkan inteligence digunakan untuk memaksimalkan "poison" dan skill-skill lainnya

    PvE: Kamu hanya melakukan Solo hunting jika dalam quest saja, dan jika tidak bisa menemukan party. Sisanya Group Hunting di Dungeon Parties dan momon yang lebih tinggi levelnya. yang pastinya ..... job ini pasti akan di cari banyak orang

    PvP : jika masih mengharapkan 1vs1 PvP, lebih baik menggunakan Templar, karena Priest memang bukan job untuk PvP. Selama Priest tetap hidup, dijamin 1 party tetap masih berdiri semua....


    Stat Point Build at Level 99


    The recommended spell upgrades: (Elf Healer Tree)


    1. Heal-Level 5: Heals the target by 600% of Intelligence and 600% of Wisdom.
    2. MP Recovery-Level 4: Increases the MP recovery speed of the target by 50% for 12 minutes.
    3. Cure Confusion-Level 1: Cures the target of confusion.
    4. Divine Aura-Level 1: Party only skill. When monsters become hostile, instantly resets the aggro value of the caster.
    5. Cure Silence-Level 1: Cures target of Silence.
    6. Holy Light-Level 2: Attack spell with damage equal to 460% of Wisdom.
    7. Magic Buff-Level 5: Increases the magical attack power of the target by 25% for 30 minutes.
    8. Group Heal-Level 5: Heals the entire party by 700% of Wisdom and 200% of Intelligence.
    9. Reveal Hidden-Level 1: Hidden players and monsters in a radius of 12 will be revealed for 30 seconds.
    10. Magic Barrier-Level 5: Absorbs physical damage 12 times the caster’s Wisdom, lasts 60 seconds if not all damage is absorbed.
    11. Teleport-Level 1: Instantly teleports 7 meters in the direction that the caster selects.
    12. Ressurection-Level 1: Resurrects target of up to level 20 with 10% of HP.
    13. Poison-Level 5: Deals 10 ticks of damage over time by 100% of Intelligence and 50% of Wisdom over 30 seconds.
    14. Kill Time-Level 1: Causes the next skill cast to not have a recast time. Effective duration 15 minutes if unused.

    The recommended spell upgrades: (Elf Priest Tree)


    1. Blue Fountain-Level 5: Increases the total MP of the target by 25% for 30 minutes.
    2. Reincarnation-Level 5: Resurrects target of up to level 100 with 75% HP and MP. Restores 70% of the experience lost.
    3. Mighty-Level 5: Increases all stats of the target by 15% for 30 minutes.
    4. Dispel-Level 1: Removes barriers on the target.
    5. Group Wisdom Buff-Level 5: Increases the Wisdom of the entire party by 15% for 30 minutes.
    6. Cleanse-Level 1: Randomly removes 2 buffs from an enemy or 2 debuffs from a friendly target.
    7. Blass Staff-Level 5: Increases the staff damage of the target by 15% for 30 minutes.
    8. Holy Attack-Level 5: Attack spell with damage equal to 850% of Wisdom.
    9. Holy Resistence-Level 5: Increases all resistances of the entire party by 25%.
    10. Vacuum-Level 1: Prevents the target from using general attacks for 10 seconds. Cannot be used on monsters.
    11. Group Instant Heal-Level 5: Quickly heals the entire party by 700% of Wisdom.
    12. Vitality Buff-Level 5: Increases the Vitality of the entire party by 15%.
    13. Perfect Healing-Level 1: Recovers 100% of the target’s HP.
    14. Soul Meditation-Level 1: For 30 seconds, MP is not consumed when skills are used.
    15. Mind Web-Level 5: Prevents the target enemy and 8 enemies within 15 meters of it from moving for 12 seconds.
    16. Divine Protection-Level 5: The damage taken by all party members is reduced by 50% for 30 seconds.

    lagi-lagi translate dari blog sebelah~~

  2. #2
    kurayami's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Pinggiran kota bandung
    Posts
    916
    Points
    1,053.80
    Thanks: 1 / 4 / 4

    Default

    emm kayanya heal lvl 4 aj,

    rena delay skill jadi lebih lama jadi 6 detik

    kalo lvl 4 cuma 5 detik
    Fakefood - Druid jadi-jadian
    Cuti dulu ah....

  3. #3

    Join Date
    May 2009
    Location
    TGR
    Posts
    13
    Points
    108.00
    Thanks: 0 / 0 / 0

    Default

    iya juga sih... tapi kalau aku sebenarnya lebih prefer Heal LV 5... soalnya lebih dalem...

    pengalaman-ku jadi Healer-di WoW juga sama... yang penting Heal Dalem dulu biar si yang Tahan Badan selamat trus group hunting-nya masih tetep lanjut

  4. #4
    vincentius's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    765
    Points
    891.00
    Thanks: 0 / 1 / 1

    Default

    kalo pas white mage (healer) kayanya skillnya gini deh
    1. heal 5
    2. mp boost 5
    3. cure confusion 1
    4. divine aura 1
    5. cure silence 1
    6. divine beam 1
    7. magic buff 5
    8. group heal 5
    9. reveal hidden 1
    10. magic barrier 5
    11. teleport 1
    12. resurection 3
    13. kill time 1
    14. instant heal 1
    15. mental barrier 5

    lv 42 beres paketan... sisanya mungkin taro buat di priest..
    lom sampe priest jadi ntar lagi nulisnya...
    I love you straight forwardly without complexity or pride

  5. #5
    mutiaNeF's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    666-Brotherhood |VW.KLP.gading. MYHOME like Heaven
    Posts
    419
    Points
    479.30
    Thanks: 4 / 15 / 15

    Default

    kka menta SKILL TREE buat templarr dongg .. pLSSS !

  6. #6
    alfian_narmada's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    banjarmasin
    Posts
    772
    Points
    1,306.40
    Thanks: 0 / 0 / 0

    Default

    Quote Originally Posted by mutiaNeF View Post
    kka menta SKILL TREE buat templarr dongg .. pLSSS !
    liat dsni kk smua job ad dsni smua na tingal d liat N d abca kalo isa tranlate sendri yah ^_^...

  7. #7
    alfian_narmada's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    banjarmasin
    Posts
    772
    Points
    1,306.40
    Thanks: 0 / 0 / 0

    Default

    Quote Originally Posted by Vylverin View Post
    Elf Priest adalah job yang paling berguna dalam hunting(group)
    Build yang saya tawarkan adalah tipe yang wajib mahir menggunakan Magic Barrier-nya..... karena dengan Barrier ini anda tidak bisa digebuk....(cool-downnya cepet)

    Stat Build: Fokuskan status pada Psyche dan Inteligence, tapi lebih banyak di Psyche.... karena makin banyak Psyche... heal makin gede + barrier makin dalem. sedangkan inteligence digunakan untuk memaksimalkan "poison" dan skill-skill lainnya

    PvE: Kamu hanya melakukan Solo hunting jika dalam quest saja, dan jika tidak bisa menemukan party. Sisanya Group Hunting di Dungeon Parties dan momon yang lebih tinggi levelnya. yang pastinya ..... job ini pasti akan di cari banyak orang

    PvP : jika masih mengharapkan 1vs1 PvP, lebih baik menggunakan Templar, karena Priest memang bukan job untuk PvP. Selama Priest tetap hidup, dijamin 1 party tetap masih berdiri semua....


    Stat Point Build at Level 99


    The recommended spell upgrades: (Elf Healer Tree)


    1. Heal-Level 5: Heals the target by 600% of Intelligence and 600% of Wisdom.
    2. MP Recovery-Level 4: Increases the MP recovery speed of the target by 50% for 12 minutes.
    3. Cure Confusion-Level 1: Cures the target of confusion.
    4. Divine Aura-Level 1: Party only skill. When monsters become hostile, instantly resets the aggro value of the caster.
    5. Cure Silence-Level 1: Cures target of Silence.
    6. Holy Light-Level 2: Attack spell with damage equal to 460% of Wisdom.
    7. Magic Buff-Level 5: Increases the magical attack power of the target by 25% for 30 minutes.
    8. Group Heal-Level 5: Heals the entire party by 700% of Wisdom and 200% of Intelligence.
    9. Reveal Hidden-Level 1: Hidden players and monsters in a radius of 12 will be revealed for 30 seconds.
    10. Magic Barrier-Level 5: Absorbs physical damage 12 times the casterís Wisdom, lasts 60 seconds if not all damage is absorbed.
    11. Teleport-Level 1: Instantly teleports 7 meters in the direction that the caster selects.
    12. Ressurection-Level 1: Resurrects target of up to level 20 with 10% of HP.
    13. Poison-Level 5: Deals 10 ticks of damage over time by 100% of Intelligence and 50% of Wisdom over 30 seconds.
    14. Kill Time-Level 1: Causes the next skill cast to not have a recast time. Effective duration 15 minutes if unused.

    The recommended spell upgrades: (Elf Priest Tree)


    1. Blue Fountain-Level 5: Increases the total MP of the target by 25% for 30 minutes.
    2. Reincarnation-Level 5: Resurrects target of up to level 100 with 75% HP and MP. Restores 70% of the experience lost.
    3. Mighty-Level 5: Increases all stats of the target by 15% for 30 minutes.
    4. Dispel-Level 1: Removes barriers on the target.
    5. Group Wisdom Buff-Level 5: Increases the Wisdom of the entire party by 15% for 30 minutes.
    6. Cleanse-Level 1: Randomly removes 2 buffs from an enemy or 2 debuffs from a friendly target.
    7. Blass Staff-Level 5: Increases the staff damage of the target by 15% for 30 minutes.
    8. Holy Attack-Level 5: Attack spell with damage equal to 850% of Wisdom.
    9. Holy Resistence-Level 5: Increases all resistances of the entire party by 25%.
    10. Vacuum-Level 1: Prevents the target from using general attacks for 10 seconds. Cannot be used on monsters.
    11. Group Instant Heal-Level 5: Quickly heals the entire party by 700% of Wisdom.
    12. Vitality Buff-Level 5: Increases the Vitality of the entire party by 15%.
    13. Perfect Healing-Level 1: Recovers 100% of the targetís HP.
    14. Soul Meditation-Level 1: For 30 seconds, MP is not consumed when skills are used.
    15. Mind Web-Level 5: Prevents the target enemy and 8 enemies within 15 meters of it from moving for 12 seconds.
    16. Divine Protection-Level 5: The damage taken by all party members is reduced by 50% for 30 seconds.

    lagi-lagi translate dari blog sebelah~~


    kk kalo mau post all job dsni az kk dah ad tread na

    http://www.indogamers.com/f610/guide...50/index3.html

    nah tingal d taruh dstu az kk

  8. #8

    Join Date
    May 2007
    Posts
    7
    Points
    8.10
    Thanks: 0 / 0 / 0

    Default

    Quote Originally Posted by Vylverin View Post
    Elf Priest adalah job yang paling berguna dalam hunting(group)
    Build yang saya tawarkan adalah tipe yang wajib mahir menggunakan Magic Barrier-nya..... karena dengan Barrier ini anda tidak bisa digebuk....(cool-downnya cepet)

    Stat Build: Fokuskan status pada Psyche dan Inteligence, tapi lebih banyak di Psyche.... karena makin banyak Psyche... heal makin gede + barrier makin dalem. sedangkan inteligence digunakan untuk memaksimalkan "poison" dan skill-skill lainnya

    PvE: Kamu hanya melakukan Solo hunting jika dalam quest saja, dan jika tidak bisa menemukan party. Sisanya Group Hunting di Dungeon Parties dan momon yang lebih tinggi levelnya. yang pastinya ..... job ini pasti akan di cari banyak orang

    PvP : jika masih mengharapkan 1vs1 PvP, lebih baik menggunakan Templar, karena Priest memang bukan job untuk PvP. Selama Priest tetap hidup, dijamin 1 party tetap masih berdiri semua....


    Stat Point Build at Level 99


    The recommended spell upgrades: (Elf Healer Tree)


    1. Heal-Level 5: Heals the target by 600% of Intelligence and 600% of Wisdom.
    2. MP Recovery-Level 4: Increases the MP recovery speed of the target by 50% for 12 minutes.
    3. Cure Confusion-Level 1: Cures the target of confusion.
    4. Divine Aura-Level 1: Party only skill. When monsters become hostile, instantly resets the aggro value of the caster.
    5. Cure Silence-Level 1: Cures target of Silence.
    6. Holy Light-Level 2: Attack spell with damage equal to 460% of Wisdom.
    7. Magic Buff-Level 5: Increases the magical attack power of the target by 25% for 30 minutes.
    8. Group Heal-Level 5: Heals the entire party by 700% of Wisdom and 200% of Intelligence.
    9. Reveal Hidden-Level 1: Hidden players and monsters in a radius of 12 will be revealed for 30 seconds.
    10. Magic Barrier-Level 5: Absorbs physical damage 12 times the casterís Wisdom, lasts 60 seconds if not all damage is absorbed.
    11. Teleport-Level 1: Instantly teleports 7 meters in the direction that the caster selects.
    12. Ressurection-Level 1: Resurrects target of up to level 20 with 10% of HP.
    13. Poison-Level 5: Deals 10 ticks of damage over time by 100% of Intelligence and 50% of Wisdom over 30 seconds.
    14. Kill Time-Level 1: Causes the next skill cast to not have a recast time. Effective duration 15 minutes if unused.

    The recommended spell upgrades: (Elf Priest Tree)


    1. Blue Fountain-Level 5: Increases the total MP of the target by 25% for 30 minutes.
    2. Reincarnation-Level 5: Resurrects target of up to level 100 with 75% HP and MP. Restores 70% of the experience lost.
    3. Mighty-Level 5: Increases all stats of the target by 15% for 30 minutes.
    4. Dispel-Level 1: Removes barriers on the target.
    5. Group Wisdom Buff-Level 5: Increases the Wisdom of the entire party by 15% for 30 minutes.
    6. Cleanse-Level 1: Randomly removes 2 buffs from an enemy or 2 debuffs from a friendly target.
    7. Blass Staff-Level 5: Increases the staff damage of the target by 15% for 30 minutes.
    8. Holy Attack-Level 5: Attack spell with damage equal to 850% of Wisdom.
    9. Holy Resistence-Level 5: Increases all resistances of the entire party by 25%.
    10. Vacuum-Level 1: Prevents the target from using general attacks for 10 seconds. Cannot be used on monsters.
    11. Group Instant Heal-Level 5: Quickly heals the entire party by 700% of Wisdom.
    12. Vitality Buff-Level 5: Increases the Vitality of the entire party by 15%.
    13. Perfect Healing-Level 1: Recovers 100% of the targetís HP.
    14. Soul Meditation-Level 1: For 30 seconds, MP is not consumed when skills are used.
    15. Mind Web-Level 5: Prevents the target enemy and 8 enemies within 15 meters of it from moving for 12 seconds.
    16. Divine Protection-Level 5: The damage taken by all party members is reduced by 50% for 30 seconds.

    lagi-lagi translate dari blog sebelah~~
    SESATTTTTTTTTT!!!!
    Asle Neh lo dapet darimana build kek gini ...
    Ngaco Abis, Priest Gagal..
    Sorry bukan maksud flaming tapi build ke priest tuh 3Psy 1 Vit
    Kalo mo ke Templar 3 Int 1 Vit
    Coba kk cek lage di forum2 laen buildnya..
    Jangan sampe gagal kek gua liat di cb2
    Gua dah punya tapi gua lupa linknya ..

    Yang pasti ne ya pas jadi healer lu ambil
    1.Heal lvl 4 (lvl 5 ga efektif )
    2.Recovery lvl 3 atauan lvl 5 juga boleh tergantung kebutuhan
    3.Divine Aura lvl 1
    4.Group Heal lvl 5
    5.Divine Beam lvl 5
    6.Magic Bariier lvl 5 (pas jadi priest maksimalin lvl 7) Kebalikan ama yang mo jadi Templar ambil Mental Barrier (pasti ngerti maksudku)
    7.Ressur (sebenernya kalo menurut gua ini ga usah,tahan aja ampe lvl 50 hahaha kan ada skil reincar.Tapi kalo pengen ya ambil ampe lvl 3,kalo gua biasanya ga ambil..sayang skilpointnya)
    Nah Sisanya buat Priest nanti ..biar langsung dimasukin skillpointnya

  9. #9
    alfian_narmada's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    banjarmasin
    Posts
    772
    Points
    1,306.40
    Thanks: 0 / 0 / 0

    Default

    Quote Originally Posted by kiryuu_sei View Post
    SESATTTTTTTTTT!!!!
    Asle Neh lo dapet darimana build kek gini ...
    Ngaco Abis, Priest Gagal..
    Sorry bukan maksud flaming tapi build ke priest tuh 3Psy 1 Vit
    Kalo mo ke Templar 3 Int 1 Vit
    Coba kk cek lage di forum2 laen buildnya..
    Jangan sampe gagal kek gua liat di cb2
    Gua dah punya tapi gua lupa linknya ..

    Yang pasti ne ya pas jadi healer lu ambil
    1.Heal lvl 4 (lvl 5 ga efektif )
    2.Recovery lvl 3 atauan lvl 5 juga boleh tergantung kebutuhan
    3.Divine Aura lvl 1
    4.Group Heal lvl 5
    5.Divine Beam lvl 5
    6.Magic Bariier lvl 5 (pas jadi priest maksimalin lvl 7) Kebalikan ama yang mo jadi Templar ambil Mental Barrier (pasti ngerti maksudku)
    7.Ressur (sebenernya kalo menurut gua ini ga usah,tahan aja ampe lvl 50 hahaha kan ada skil reincar.Tapi kalo pengen ya ambil ampe lvl 3,kalo gua biasanya ga ambil..sayang skilpointnya)
    Nah Sisanya buat Priest nanti ..biar langsung dimasukin skillpointnya
    mungkin jg dia kk mau memaksimal kan debuuf nya maka nya d tambahin lah int buat debuff

  10. #10
    vincentius's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    765
    Points
    891.00
    Thanks: 0 / 1 / 1

    Default

    divine beam lv 5?
    buat apa?
    buat solo?
    jadi tempar aja kalo mo solo

    buff gak diambil?
    niat jadi support?

    mental barier perlu sampe lv 5, untuk ngebuff char yg Build Int, karena mental barrier effectnya dihitung dari char yg dipaketin, bukan dari buffernya

    saya sih kalo party pasti milih priest yg fullnya lengkap, buffnya lengkap, psy minimal 3 / lv

    res sih ambil seperlunya aja
    Last edited by vincentius; 14-07-09 at 11:23.
    I love you straight forwardly without complexity or pride

  11. #11
    tin-ton's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Milan-Net
    Posts
    3,639
    Points
    5,059.68
    Thanks: 2 / 8 / 8

    Default

    Saya move ke sini.

    Silahkan quote meng-quote disana ^^~
    muup yah, job build di Rohan byk banget, klo di buat 1 per 1 thread tuk job Rohan, bisa2 page 1 semua ttg job whihi:
    diapus sama yang punya

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
IDGS © 2001 - 2011 All Right Reserved | One Stop Solution, Gamers Destination.
vBulletinģ Version 4.1.12 | Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.