Results 1 to 9 of 9
http://idgs.in/253477
  1. #1
    silverjade's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    692
    Points
    834.40
    Thanks: 76 / 5 / 2

    Cool SD Gundam Capsule Fighter Online

    SD Gundam Capsule Fighter Online


    review from Wiki:
    The game is played through multiplayer matches of up to 8 players, or co-op missions of up to 4 players. Multiplayer matches provide rewards of points (in-game currency) and experience, with bonuses for the winning team or players, and additional bonuses based on game length. Mission rewards are randomized, and may sometimes include additional items.

    Mobile suits can be obtained via rental, random purchase through capsules (hence the title), and through mixing. Mixing requires the purchase of a Mixing Plan, a fully upgraded "key" mobile suit, and a number of specific component suits that get discarded during mixing.

    The strength of a mobile suit is described by its rank. C ranks are the weakest and most common, having four lives in multiplayer games. B ranks have three lives, but are more difficult to obtain. A ranks are even stronger, but have only two lives. S ranks have 2 lives and are currently the strongest units in the game and can be bought with real currency or there mix plans can be bought with points. Some mobile suits have rare CR, BR, and AR variants, which can only be capsuled, and have different weapons or abilities. Additionally, there are CS, BS, and AS mobile suits, which are similar, but can only be acquired through mixing.

    Mobile suits are further categorized into rock, paper, and scissor types, with a self-explanatory relationship. Rocks are traditionally oriented toward hand-to-hand combat, whereas papers are long-range, and scissors are multi-role.



    udah ada yg maen game ini blm?
    bwt para penggemar gundam, khususnya super deformed gundam, kalian gk bkl ngelewatin game online yg satu ini..
    game nya ber genre 3rd person shooting gt, gerakin MS nya pake WASD, maen quest, misi2 n yg plg seru tuh pvpnya
    gw sndri maen d server taiwan n msh baru mulai maen, n overall bnr2 keren lh maupun gw hrs maen smbl buka web yg nge translate semua menu in game nya, hahaha...
    begitu login kita bkl masuk tutorial singkat, n habis itu bkl dikasih capsule yg ktnya isinya random antara training GM atau training Zaku, tp gmpg kq bwt dptin MS2 yg lainnya, tinggal quest jg bs dpt MS2 gratisan, selain itu ad bbrp cara bwt dptin MS, judi dr capsule machine, beli MS permanen/sementara d shop, mix plan (bikin MS pake blue print n ngumpulin MS2 yg dibutuhin), n bli dr IM


    Screenshots:







    Trailer:
    SD Gundam Capsule Fighter Online Promo

    oh iya, krn semua server game ini msh dlm bhs rumput alias kanji china dkk, gw ksh link guide lengkapnya dr cara download, bikin ID, ampe kita bs login ke dlm game n semua hal yg ada d dlm game...

    guide KR server:
    http://ggftw.com/forum/sd-gundam-cap...ion-guide.html
    guide TW server:
    http://ggftw.com/forum/sd-gundam-cap...e-sdgo-tw.html
    guide HK server:
    http://www.onrpg.com/boards/133754.html

    Official Korean SD Gundam Capsule Fighter website (Korean)
    http://gundam.netmarble.net/
    Official Chinese SD Gundam Capsule Fighter website (Simplified Chinese)
    http://gd.9you.com/web_v2/index.shtml
    Official Taiwan SD Gundam Capsule Fighter website (Traditional Chinese)
    http://sd.wasabii.com.tw/
    Official Hong Kong SD Gundam Capsule Fighter website (Traditional Chinese)
    http://sd.hk.9you.com/
    English Wiki for SD Gundam Capsule Fighter
    http://sdgo.wikia.com/wiki/SDGO_Wiki

    TW Server : IGN-Inemosz

  2. #2
    Malingayem's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Di RumAh Tercinta
    Posts
    1,066
    Points
    1,090.31
    Thanks: 19 / 3 / 3

    Default

    gada server sea ya?
    WoW : Cocoli / Cocobo

  3. #3
    silverjade's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    692
    Points
    834.40
    Thanks: 76 / 5 / 2

    Default

    sayangnya blm ada, semua server SDGO yg aktif saat ini cmn server2 asia timur aja..
    pgnya si ada server internasional ya, huhuhu...

  4. #4
    slence's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Bandung
    Posts
    1,085
    Points
    1,318.90
    Thanks: 7 / 15 / 8

    Default

    Kalo ada versi Inggrisnya gue pasti maen dah

  5. #5

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    203
    Points
    224.00
    Thanks: 0 / 0 / 0

    Default

    ga bakalan ada server SEA or international kyknya.. dah cukup lama nih game kuarnya.. around 2-3 years ago.. so.. don't hold your breath..

  6. #6
    silverjade's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    692
    Points
    834.40
    Thanks: 76 / 5 / 2

    Default

    lisensinya itu pasti mahal bgt, sunrise, bandai, banpresto, dll...
    belum lagi MS nya bnyk bgt, tambah menggila lg tuh duitnya...
    sulit d kl bkl ada kluar server inter y, huhu...

  7. #7

    Join Date
    May 2008
    Posts
    82
    Points
    92.60
    Thanks: 0 / 0 / 0

    Default

    mau tanya, apa masih ada yang main ini game?? soalnya saya lagi download soalnya kalo ada yang masih maen tolong post/pm saya yah biar bisa ajarin nantinya haha

    terimakasih.

  8. #8
    petrusali's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Bojonegoro
    Posts
    3,380
    Points
    3,648.30
    Thanks: 38 / 44 / 26

    Default

    Gw nunggu versi Inggris aj dah. Dah abis install yg versi HK. Pala mo pecah. Gk ad 1 pun tulisan yg gw ngerti.
    Mau nelpon murah? Click here & input ref code rva296.

  9. #9

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Di hatimu
    Posts
    49
    Points
    540.40
    Thanks: 0 / 1 / 1

    Default

    Keren juga ya

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
IDGS © 2001 - 2011 All Right Reserved | One Stop Solution, Gamers Destination.
vBulletin® Version 4.1.12 | Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.