Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
http://idgs.in/43240
  1. #1
    MimiHitam's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    9,256
    Points
    16,525.95
    Thanks: 14 / 57 / 42

    Angry Orang utan dijadikan Budak Seks

    Orang utan dijadikan Budak Seks

    sumber: http://www.viceland.com/int/v14n10/h...php?country=us

    Meet Pony. She is an orangutan from a small village in Borneo, where they cut down the rain forest to render the palm oil that gets sold abroad and made into lip salve, ice cream, chocolates, and cheese krackers.

    Vice: So tell us about Pony.

    Michelle Desilets [Director of the Borneo Orangutan Survival Foundation]: Pony is an orangutan from a prostitute village in Borneo. We found her chained to a wall, lying on a mattress. She had been shaved all over her body.

    I want to cry.

    If a man walked near her, she would turn herself around, present herself, and start gyrating and going through the motions. She was being used as a sex slave. She was probably about six or seven years old when we rescued her, but she had been held captive by a madam for a long time. The madam refused to give up the animal because everyone loved Pony and she was a big part of their income. They also thought Pony was lucky, as she would pick winning lottery numbers.

    Did the clients realize that they were in fact getting an orangutan?

    Oh yeah, they would come in especially for it. You could choose a human if you preferred, but it was a novelty for many of the men to have sex with an orangutan. They shaved her every other day, which meant that her skin had all these pimples and was very irritated. The mosquitoes would get to her very badly and the bites would become septic and be very infected, as she would scratch them constantly. They would put rings and necklaces on her. She was absolutely hideous to look at.

    How did you get her away from there?

    It took us over a year to rescue her, because every time we went in with forest police and local officers we would be overpowered by the villagers, who simply would not give her up. They would threaten us with guns and knives with poison on them. In the end it took 35 policemen armed with AK-47s and other weaponry going in there and demanding that they hand over Pony. It was filmed by a local television crew and in the background of the film when we are unchaining Pony you can hear the madam crying hysterically, screaming, “They are taking my baby, you can’t do this!” There is no law enforcement in Indonesia so these people didn’t face any sentence or anything for what they had done.

    INTERVIEWED BY JACK ADAMS

    GILAAAAAAAAAAAAAAA............... EDAN ABIS

  2. #2
    emp_'s Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Glastonbury
    Posts
    2,351
    Points
    2,853.20
    Thanks: 0 / 0 / 0

    Default

    astaganaga @_@ apa enaknya sih beastisme, kaya ga punya cewe ajehhhhhh

  3. #3
    rizki86's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    On Pad
    Posts
    1,619
    Points
    1,629.02
    Thanks: 1 / 2 / 2

    Default

    wew ikut kaget : astaga dragooon !!!~~~

    dah ada berita manusia nikah ma hewan...

    sekarang manusia kawin ma hewan....

    wah tanda2x kiamat makin banyak nih....
    Box Head isn't just Box, but He had a Head too

  4. #4
    doubledoank's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Earth
    Posts
    5,180
    Points
    6,889.71
    Thanks: 56 / 57 / 36

    Default

    penduduk gila...... apa mereka nga tau ye kalo virus AIDS itu nyebarnya juga karena ada orang yang berhubungan intim dengan primata? ntar kalo ada virus baru lagi dan mereka kena jadi wabah baru lagi baru tau rasa...........:glare:
    Nothing is so common as the wish to be remarkable. - Shakespeare

  5. #5

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    spon varka!
    Posts
    23
    Points
    25.90
    Thanks: 0 / 0 / 0

    Default

    Quote Originally Posted by doubledoank View Post
    penduduk gila...... apa mereka nga tau ye kalo virus AIDS itu nyebarnya juga karena ada orang yang berhubungan intim dengan primata? ntar kalo ada virus baru lagi dan mereka kena jadi wabah baru lagi baru tau rasa...........:glare:
    BTUL,, gw stuju am anda!!
    knapa g cari cw aj sie,, toh jg pasti banyak cewe yg mau dibayar bwt hal2 bgituan....EDAN!!!::fyou::

  6. #6

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    JKT
    Posts
    99
    Points
    109.30
    Thanks: 0 / 0 / 0

    Default

    wah kacau neeh......

    berbahaya......

    ..............

  7. #7
    MimiHitam's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    9,256
    Points
    16,525.95
    Thanks: 14 / 57 / 42

    Default

    betul, AIDS itu pertama kali berjangkit dari primata yg terinfeksi SIV, bisa2 kena AIDS ituh

  8. #8
    ekspresi's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Jakarta - Lampung - Jogja - Kediri
    Posts
    2,162
    Points
    3,169.30
    Thanks: 5 / 3

    Default

    Quote Originally Posted by KuntilBeranak View Post
    gleks......

    untung bukan mimi hitam yang jadi slave nya.....................

    klu mmimi yang jadi slave, tuanya yg sengsara tuh...... bakal byk yang rugi deh klo mimi nya hitam

    awkawkaw
    heh, u've got your first warning, ga usah ngejunk laen kali, ngejunk di junkers aja!

    btw selamet ya, reputnya udah jadi son of junkers

    Waktu Sama 24 Jam,Kenapa Dia Bisa Saya Tidak? Saya Harus Bisa !!!

  9. #9
    MimiHitam's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    9,256
    Points
    16,525.95
    Thanks: 14 / 57 / 42

    Default

    dah back to topic

    udah liat topik anjing diperkosa belum?

    hewan kan tidak bersalah, kok malah jadi korban perkosaan *manusia juga ga boleh*, bener2 edan

  10. #10
    zepax2nd's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    indonesia bagian selatan
    Posts
    6,684
    Points
    367.13
    Thanks: 35 / 87 / 65
    Default Category

    Default

    Quote Originally Posted by mimihitam. View Post
    dah back to topic

    udah liat topik anjing diperkosa belum?

    hewan kan tidak bersalah, kok malah jadi korban perkosaan *manusia juga ga boleh*, bener2 edan
    baru aja g liat. kok makin hari slalu timbul keanehan2 baru, yg sebelom nya gak pernah ada. gak bisa dimengerti cara berpikir nya

  11. #11
    rizki86's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    On Pad
    Posts
    1,619
    Points
    1,629.02
    Thanks: 1 / 2 / 2

    Default

    eh saya pernah liat di inet ada cowo obe [obesitas], dia lagi melakukan rape pada kebo betina yang baru abg gitu... tuh cowo obe asli parah deh... jijay saya liat nya ampe lsg close firefox padahal lagi donlot game 1 giga [50% selesai] T_T
    Box Head isn't just Box, but He had a Head too

  12. #12

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    32
    Points
    35.70
    Thanks: 0 / 0 / 0

    Default

    inikah salah satu tanda kemerosotan moral manusia??

    saya rasa ini salah satu tanda titik balik manusia dimana manusia mencapai tingkat tinggi dari peradaban lalu mulai menurun karena kejenuhan dari terlalu tingginya peradaban tersebut

  13. #13
    MimiHitam's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    9,256
    Points
    16,525.95
    Thanks: 14 / 57 / 42

    Default

    memang bener2 merosot, binatang aja diperkosa

  14. #14
    rizki86's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    On Pad
    Posts
    1,619
    Points
    1,629.02
    Thanks: 1 / 2 / 2

    Default

    pemerkosaan normal nya aja mereka [pemerkosa] dikatain binatang, mungkin mereka berfikir kalo memperkosa binatang, oleh para binatang dia akan dihina "dasar kau manusia....!!!" / kalo di hina manusia "dasar kau binatang...!!!"...

    jadi mereka ingin mengembalikan nama mereka sebagai manusia dengan memperkosa binatang...
    Box Head isn't just Box, but He had a Head too

  15. #15
    MimiHitam's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    9,256
    Points
    16,525.95
    Thanks: 14 / 57 / 42

    Default

    Quote Originally Posted by rizki86 View Post
    pemerkosaan normal nya aja mereka [pemerkosa] dikatain binatang, mungkin mereka berfikir kalo memperkosa binatang, oleh para binatang dia akan dihina "dasar kau manusia....!!!" / kalo di hina manusia "dasar kau binatang...!!!"...

    jadi mereka ingin mengembalikan nama mereka sebagai manusia dengan memperkosa binatang...
    itu namanya orang gila, kesimpulannya itoe

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
IDGS © 2001 - 2011 All Right Reserved | One Stop Solution, Gamers Destination.
vBulletin® Version 4.1.12 | Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.