Page 1 of 23 1234511 ... LastLast
Results 1 to 15 of 343
http://idgs.in/128324
  1. #1
    kodokbuntingz's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Padang City
    Posts
    4,245
    Points
    1,281.78
    Thanks: 173 / 137 / 90

    Default Talking about warnet padang skrg.

    thread ini untuak mandiskusikan warnet2 tampek biaso awak maen atau warnet2 laennyo nan ado di daerah padang.

    isi se jo mungkin keluhan2 ato kesan yang kalian dapek diwarnet tuh.
    no flame yo!.








    note: kok saketek nan mambuek thread baru, baa ko pado dak ado ide mah

  2. Hot Ad
  3. #2
    deathschyteJr's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Padang
    Posts
    458
    Points
    627.60
    Thanks: 0 / 1 / 1

    Default

    tampek biasa maen px. net na mayan tapi sering dc dan komp na byk yg rusak. semoga cepat diperbaiki dah. biar enak lagi maen di sana. malas den bikin thread baru mat. beko terkenal lo den....... awkakakakkakak

  4. #3
    kodokbuntingz's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Padang City
    Posts
    4,245
    Points
    1,281.78
    Thanks: 173 / 137 / 90

    Default

    minta om px per"baru"i wnet nya
    emang sudah patut tuh, la bara 4 taun labiah nak,
    di per"baru"i px, mungkin bisa wak adokan tour sinan liak

  5. #4
    CuMi_MeTaL's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    ???
    Posts
    469
    Points
    706.30
    Thanks: 0 / 1 / 1

    Default

    X-nEt ka tutup lai bln april..
    waakkaaka..
    Dicari net utk kami duduk lai,,net yg enak pokoknya..
    pX ok2 se,,t4 strategis,,tapi komp nya dak enak..
    VGA kecik..
    My Public ID : C4cingZJr, CuMi_MeTaL

  6. #5
    Lycross's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Empiring An Earth
    Posts
    167
    Points
    252.50
    Thanks: 0 / 1 / 1

    Default

    suruh si OM tambahkan VGA nya ko.....

    bulan april.kan lamo lai tu..

    mat,emang px dah buka 4 tahun ya..
    bukanna 2/3 tahun..-_-a..

    tp emang,,komp na dak di perbarui,,OP na ga maw taw soal comp

  7. #6
    kodokbuntingz's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Padang City
    Posts
    4,245
    Points
    1,281.78
    Thanks: 173 / 137 / 90

    Default

    sejak gw kerja di sonic aja da buka px 1/2-1thn, alah sekitar 3 1/2 - 4 thn la

    iya itu VGA nya kecil, masa untuk dotA aja masi minta ampun.

    @jo:
    dima tau ang bulan april xnet tutuik? baa gitu?

  8. #7
    deathschyteJr's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Padang
    Posts
    458
    Points
    627.60
    Thanks: 0 / 1 / 1

    Default

    ho oh. meja sering mati rusak, semalam ni barasok lo meja kecek si steven. moga2 diperbaharui. koq tutup x net bulan april? kan rami tu x net

  9. #8
    CuMi_MeTaL's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    ???
    Posts
    469
    Points
    706.30
    Thanks: 0 / 1 / 1

    Default

    Karna orang banyak bon indak baya,la tabang urang2 tuh..
    Tekorr..!!
    wkakakaka...
    Dari si ambon n bang oji..
    Wakakaka..
    GEGE...!!
    My Public ID : C4cingZJr, CuMi_MeTaL

  10. #9
    CuMi_MeTaL's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    ???
    Posts
    469
    Points
    706.30
    Thanks: 0 / 1 / 1

    Default

    Karna orang banyak bon indak baya,la tabang urang2 tuh..
    Tekorr..!!
    wkakakaka...
    Dari si ambon n bang oji..
    Wakakaka..
    GEGE...!!
    My Public ID : C4cingZJr, CuMi_MeTaL

  11. #10
    CuMi_MeTaL's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    ???
    Posts
    469
    Points
    706.30
    Thanks: 0 / 1 / 1

    Default

    Karna orang banyak bon indak baya,la tabang urang2 tuh..
    Tekorr..!!
    wkakakaka...
    Dari si ambon n bang oji..
    Wakakaka..
    GEGE...!!
    My Public ID : C4cingZJr, CuMi_MeTaL

  12. #11
    deathschyteJr's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Padang
    Posts
    458
    Points
    627.60
    Thanks: 0 / 1 / 1

    Default

    wkwkkwkw. si ambon se tukang baya bon krn t. nama se uda amBON....... ampoen ko ambon klo liat thread ni. moga2 indak liat. den mw kabur dl

  13. #12
    Matriach's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Rumah
    Posts
    2,522
    Points
    24,462.22
    Thanks: 179 / 164 / 77

    Default

    si om di PX ntah mau tah indak soal service kompi n. Nambah VGA se mngkn bepiki2nya dl.
    Stok kepeng si om lg skarat mngkn. Kan dak mngkn lo kompi rancak, tp makan dak tabali

  14. #13
    Luv_lamerz's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Padang City
    Posts
    2,151
    Points
    743.80
    Thanks: 51 / 20 / 14

    Default

    cakra juo nan kaiyonyo...wkakakakaa

    salahnyo urang ngelan jam 8 ka ateh, kalera.. .la abih angkot balimbiang den ma....

  15. #14

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    padang
    Posts
    131
    Points
    173.70
    Thanks: 1 / 1 / 1

    Default

    cubo di kimochi ,, lamak mah

    VGA paten ,, keyboard mantap ,, layar LG ndak salah ,,flat lo

    dijamin no lag

  16. #15
    kodokbuntingz's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Padang City
    Posts
    4,245
    Points
    1,281.78
    Thanks: 173 / 137 / 90

    Default

    kimochi emang mangsab, mungkin karena masi baru n owner warnet nya pandai ngerawat kompi2nya

Page 1 of 23 1234511 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •