Page 3 of 12 FirstFirst 1234567 ... LastLast
Results 31 to 45 of 166
http://idgs.in/595579
  1. #31
    Alter_Ego's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    大阪
    Posts
    4,484
    Points
    11,864.56
    Thanks: 203 / 324 / 225

    Default

    Quote Originally Posted by Exile_Vindicator View Post
    Ans: The way i see it, this thread is going worst or FUBAR?
    ques: Yang bener? gw baru pertama liat kemari sih
    ans : For real? this is my first time here after all.
    ques : Lihat aja sendiri, entah kenapa gw ngeliatnya sih kacau abis.

    “The planet is fine. The people are fucked.”
    ― George Carlin ―

  2. Hot Ad
  3. #32
    Exile_Vindicator's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sanctuary
    Posts
    5,170
    Points
    16,542.62
    Thanks: 316 / 107 / 82

    Default

    Quote Originally Posted by Alter_Ego View Post
    ans : For real? this is my first time here after all.
    ques : Lihat aja sendiri, entah kenapa gw ngeliatnya sih kacau abis.
    Ans: See by yourself, somehow i see it become really worst
    ques: err, gw kurang ngerti sih. ini aja gw lama mikirnya, grammar jelek

    Pen spinning is not about how many busts and spreads you perform, its about having fun and making your own style
    "Midnight"


    Professionals have standards.
    Be polite.
    Be efficient.
    Have a plan to kill everyone you meet.
    GA TERIMA BARCEN

  4. #33
    MelonMelon's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Melon's Farm
    Posts
    3,010
    Points
    27,268.78
    Thanks: 73 / 47 / 33

    Default

    Quote Originally Posted by Exile_Vindicator View Post
    Ans: See by yourself, somehow i see it become really worst
    ques: err, gw kurang ngerti sih. ini aja gw lama mikirnya, grammar jelek
    ans: Err, I don't really know, though. I just took quite a time thinking about this, bad grammar.
    soal: tenang, sob, seengganya dibawah jamban masih ada selokan. Kayak peribahasa diatas langit masih ada langit...

    FACEBOOK | TWITTER | Melon's Blog
    I am a melon - MelonMelon

  5. #34
    Bedeviere's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Osean Federation
    Posts
    2,253
    Points
    11,314.81
    Thanks: 116 / 43 / 32
    Default Category

    Default

    Quote Originally Posted by MelonMelon View Post
    ans: Err, I don't really know, though. I just took quite a time thinking about this, bad grammar.
    soal: tenang, sob, seengganya dibawah jamban masih ada selokan. Kayak peribahasa diatas langit masih ada langit...
    answer : easy, bud, at least there is sewer below toilet. Just like an old saying that says there is sky above sky...

    question : tenang sih tenang, tapi ini saking kacaunya ampe jamban gw kejeblos ke got.

  6. #35
    ~luckyping~'s Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Singapore
    Posts
    432
    Points
    0.51
    Thanks: 11 / 17 / 11

    Default

    Quote Originally Posted by - [bedeviere] - View Post
    answer : easy, bud, at least there is sewer below toilet. Just like an old saying that says there is sky above sky...

    question : tenang sih tenang, tapi ini saking kacaunya ampe jamban gw kejeblos ke got.
    ans : it's quite calm though, but this is so messy that my bladder is done at the drain.

    soal : akhirnya, setelah sekian lama aku ketemu dia dan ketika aku melihat dia, jantung ku berdetak2 dgn cepat

  7. #36
    -Pierrot-'s Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    CAGE
    Posts
    2,600
    Points
    15,814.97
    Thanks: 44 / 119 / 91

    Default

    Quote Originally Posted by ~luckyping~ View Post
    ans : it's quite calm though, but this is so messy that my bladder is done at the drain.

    soal : akhirnya, setelah sekian lama aku ketemu dia dan ketika aku melihat dia, jantung ku berdetak2 dgn cepat
    ans : After all this time, i finally can meet her, and when i see her, my heart suddenly beating so fast..

    soal : Sekarang ini, manusia hidup mengemban ekspektasi mayoritas agar bisa diterima, melebihi apa yang sesungguhnya mereka inginkan.

  8. #37
    Alter_Ego's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    大阪
    Posts
    4,484
    Points
    11,864.56
    Thanks: 203 / 324 / 225

    Default

    Quote Originally Posted by Exile_Vindicator View Post
    Ans: See by FOR yourself, somehow i see it become really worst I see it has turned from bad to worse.
    C'mon man.
    You need to practice some moar.

    Quote Originally Posted by -Pierrot- View Post
    ans : After all this time, i finally can meet her, and when i see her, my heart suddenly beating so fast..

    soal : Sekarang ini, manusia hidup mengemban ekspektasi mayoritas agar bisa diterima, melebihi apa yang sesungguhnya mereka inginkan.
    ans : Nowadays, humans tend to try to adjust themselves to society's expectation so they can fit in, forgetting what they really want for.
    soal : Kemaren gw liat begajul begajul SMA nyoretin tembok depan rumah tetangga gua. Masa iya tembok orang digambarin t*t*t.

    “The planet is fine. The people are fucked.”
    ― George Carlin ―

  9. #38
    MelonMelon's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Melon's Farm
    Posts
    3,010
    Points
    27,268.78
    Thanks: 73 / 47 / 33

    Default

    Quote Originally Posted by -Pierrot- View Post
    ans : After all this time, i finally can meet her, and when i see her, my heart suddenly beating so fast..

    soal : Sekarang ini, manusia hidup mengemban ekspektasi mayoritas agar bisa diterima, melebihi apa yang sesungguhnya mereka inginkan.
    ans: Nowadays, men lives carrying expectation from the majority just to be approved, out of what they really want.

    soal: persetan dengan mayoritas, yang penting gue senang.

    FACEBOOK | TWITTER | Melon's Blog
    I am a melon - MelonMelon

  10. #39
    ~luckyping~'s Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Singapore
    Posts
    432
    Points
    0.51
    Thanks: 11 / 17 / 11

    Default

    Quote Originally Posted by MelonMelon View Post
    ans: Nowadays, men lives carrying expectation from the majority just to be approved, out of what they really want.

    soal: persetan dengan mayoritas, yang penting gue senang.
    ans : screw with majority, what's most important is that I AM HAPPY!!!!

    soal: setelah hisap byk post di thread english, akhirnya aku jadi premium member juga , kasi selamat ke gua dunk

  11. #40
    Alter_Ego's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    大阪
    Posts
    4,484
    Points
    11,864.56
    Thanks: 203 / 324 / 225

    Default

    Quote Originally Posted by ~luckyping~ View Post
    ans : screw with the majority, what's most important is that I AM HAPPY!!!!

    soal: setelah hisap byk post di thread english, akhirnya aku jadi premium member juga , kasi selamat ke gua dunk
    Oh dear...

    ans: After I'm done leeching a lot of posts in the english thread, I'm finally a premium member. Gimme some kind of congratulation will ya?
    ques: cuaca akhir akhir ini kok labil banget ya. pagi-siang panas, sorenya hujan. Gimana orang gak cepet sakit coba.

    “The planet is fine. The people are fucked.”
    ― George Carlin ―

  12. #41
    amber's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    earth..
    Posts
    3,212
    Points
    13,050.93
    Thanks: 81 / 52 / 47

    Default

    Quote Originally Posted by Alter_Ego View Post
    Oh dear...

    ans: After I'm done leeching a lot of posts in the english thread, I'm finally a premium member. Gimme some kind of congratulation will ya?
    ques: cuaca akhir akhir ini kok labil banget ya. pagi-siang panas, sorenya hujan. Gimana orang gak cepet sakit coba.
    ans: What an unpredictable weather we got these days. It was hot at morning till noon, and started to raining at afternoon. We will get unhealthy fast enough at this rate.

    ques: duh, bodoh banget orang yang termakan isu kiamat. Gw cukup prihatin ama kasus penyerangan anak SD yang kejadian di ****.
    Man, the power of MOE is frightening!



  13. #42
    Bedeviere's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Osean Federation
    Posts
    2,253
    Points
    11,314.81
    Thanks: 116 / 43 / 32
    Default Category

    Default

    Quote Originally Posted by amber View Post
    ans: What an unpredictable weather we got these days. It was hot at morning till noon, and started to raining at afternoon. We will get unhealthy fast enough at this rate.

    ques: duh, bodoh banget orang yang termakan isu kiamat. Gw cukup prihatin ama kasus penyerangan anak SD yang kejadian di ****.
    answer : duh, people were way too stupid to believed in the doomsday issue. I'm quite concerned about the assault on elementary kids that happened in china.

    question : wah kiamat beneran ini tadi gw liat ada naga terbang di langit selama 2 jam. Kacau men

  14. #43
    -Pierrot-'s Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    CAGE
    Posts
    2,600
    Points
    15,814.97
    Thanks: 44 / 119 / 91

    Default

    Quote Originally Posted by - [bedeviere] - View Post
    answer : duh, people were way too stupid to believed in the doomsday issue. I'm quite concerned about the assault on elementary kids that happened in china.

    question : wah kiamat beneran ini tadi gw liat ada naga terbang di langit selama 2 jam. Kacau men
    ans : It really is an apocalypse, i saw a dragon flying in the sky for two hours just then. Just what the hell men

    soal : Lu gak salah ngira naga terbang dilangit, sama naga terbang di indosiar kan
    Last edited by -Pierrot-; 21-12-12 at 15:17.

  15. #44
    Alter_Ego's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    大阪
    Posts
    4,484
    Points
    11,864.56
    Thanks: 203 / 324 / 225

    Default

    Quote Originally Posted by -Pierrot- View Post
    ans : It really is an apocalypse, i saw a dragon flying in the sky for two hours just then. Just what the hell men

    soal : Lu gak salah ngira naga terbang dilangit, sama naga terbang di indosiar kan
    ans : I hope you know the difference between sky dragons and indosiar's dragons.
    soal : Indonesia mulai bergerak ke negara yang nantinya bakal menyensor internet mereka. Negara ini makin banyak aja hipokritnya.

    “The planet is fine. The people are fucked.”
    ― George Carlin ―

  16. #45
    [R]aruku's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    forum.ampm.co.id
    Posts
    8,364
    Points
    29,006.95
    Thanks: 626 / 324 / 261

    Default

    Quote Originally Posted by Alter_Ego View Post
    ans : I hope you know the difference between sky dragons and indosiar's dragons.
    soal : Indonesia mulai bergerak ke negara yang nantinya bakal menyensor internet mereka. Negara ini makin banyak aja hipokritnya.
    A : Indonesia is more hypocrite, this country start moving into country who in future will censor their internet.

    or

    A : Indonesia start moving into country who in future will censor their internet. This country is more hypocrite.

    am I wrong ?

    Q : jakarta semakin galau ketika jokowi sudah mulai dikritik janjinya, padahal kinerja jokowi sudah baik menurut gw
    Last edited by [R]aruku; 21-12-12 at 16:27.
    Loe kira Y4KUZ4 MAT Paling Galak ? Baca dulu COK !!

    Quote Originally Posted by [R]aruku View Post
    Eh ada MAT baru, sini loe gw OSPEK dulu
    Quote Originally Posted by Y4KUZ4 View Post
    Amfunnn kk


    Iya kk, ane anak baru, mohon bimbingannya kk
    :sembah2:
    Sumber : http://forum.indogamers.com/converse...3670&u2=248874



Page 3 of 12 FirstFirst 1234567 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •