Page 5 of 27 FirstFirst 12345678915 ... LastLast
Results 61 to 75 of 398
http://idgs.in/723271
  1. #61

    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    4,029
    Points
    22,247.65
    Thanks: 153 / 77 / 63
    Default Category

    Default

    siang kawan2 jangan lupa drink ice, world is so hot

  2. Hot Ad
  3. #62
    15's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    727
    Points
    638.60
    Thanks: 4 / 2 / 2

    Default

    Quote Originally Posted by ce1ng View Post
    hari nan galok-galok paneh.., paneh nyo sampai kalaman, hati nan harok-harok cameh, dek pamenan alun katangan..
    ba'a kaba dun sanak kasadonyo.. padang pariaman, sijunjuang, sawah lunto, bukik tinggi, lubuak aluang basurek lah wak saketek di trit nangko.
    wes ngunu ae yo sambutane, ngko nek kurang tak tambahi maneh..
    lancar bahaso padang nyo da?

    dima tingga da? awak kik tinggi da


    Quote Originally Posted by Ellectric~ View Post
    bump dolo dah

    biar gak tenggelam

    siang padang
    lah malam padang kini da.

    jarang urang nan masuak forum da

    apo lai nan dari padang

  4. #63
    NyeN's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    DI BAWAH LANGIT !!!
    Posts
    146
    Points
    5,000.10
    Thanks: 27 / 0 / 0

    Default

    pagi padang met aktifitas , @15 ; sini broo lo kan ngerti bhasa padang ajarin gw dikit2 heheh

  5. #64
    M15's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    自宅で
    Posts
    10,874
    Points
    1,155,329.80
    Thanks: 13 / 122 / 85
    Default Category

    Default

    Quote Originally Posted by Shippuuden View Post
    pagi padang met aktifitas , @15 ; sini broo lo kan ngerti bhasa padang ajarin gw dikit2 heheh
    lo pegang padang aja dek?
    kl mau hub aja si boy...

  6. #65
    NyeN's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    DI BAWAH LANGIT !!!
    Posts
    146
    Points
    5,000.10
    Thanks: 27 / 0 / 0

    Default

    Quote Originally Posted by [el1t]-senior- View Post
    lo pegang padang aja dek?
    kl mau hub aja si boy...
    bloom minat riss,tar gw gk bisa jawab quis wwkwww
    lo aja biar megang 2sf seru keknya itu owkokwokw

  7. #66
    -Ang's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Jakarta
    Posts
    7,366
    Points
    8.55
    Thanks: 85 / 104 / 88
    Default Category

    Default

    Quote Originally Posted by [el1t]-senior- View Post
    lo pegang padang aja dek?
    kl mau hub aja si boy...
    Sekalian lampung ama palembang juga lu yg pegang nyen, biar rame KGD
    Gw dukung ko @Nyen_o0o0o;

  8. #67
    FAZESTIENDE~'s Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Majalengka
    Posts
    3,087
    Points
    61.10
    Thanks: 39 / 130 / 108

    Default

    Quote Originally Posted by [el1t]-senior- View Post
    lo pegang padang aja dek?
    kl mau hub aja si boy...
    bikin yang baru aja om,
    Kembang Kuning , ngonoo ben omahku tenar

  9. #68
    M15's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    自宅で
    Posts
    10,874
    Points
    1,155,329.80
    Thanks: 13 / 122 / 85
    Default Category

    Default

    Quote Originally Posted by FAZESTIENDE~ View Post
    bikin yang baru aja om,
    Kembang Kuning , ngonoo ben omahku tenar
    ada yg ngejar 1k ni...
    wkwkwk rajin skrg dia di sf... hahahaha

  10. #69
    NyeN's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    DI BAWAH LANGIT !!!
    Posts
    146
    Points
    5,000.10
    Thanks: 27 / 0 / 0

    Default

    Quote Originally Posted by -Ang View Post
    Sekalian lampung ama palembang juga lu yg pegang nyen, biar rame KGD
    Gw dukung ko @Nyen_o0o0o;
    wkookw puyeng yg ada megang 3sf lo aja ang, tar gw kasih point dah okwkowok

  11. #70
    M15's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    自宅で
    Posts
    10,874
    Points
    1,155,329.80
    Thanks: 13 / 122 / 85
    Default Category

    Default

    Quote Originally Posted by Shippuuden View Post
    wkookw puyeng yg ada megang 3sf lo aja ang, tar gw kasih point dah okwkowok
    ni dikasi donat mau gk dek?
    biar wangi gtu deh... wkwkwk

  12. #71
    -Ang's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Jakarta
    Posts
    7,366
    Points
    8.55
    Thanks: 85 / 104 / 88
    Default Category

    Default

    Quote Originally Posted by Shippuuden View Post
    wkookw puyeng yg ada megang 3sf lo aja ang, tar gw kasih point dah okwkowok
    Ntar yg jawab kuis siapa? Wkwkwk
    Jadi momod ga bisa ikutan kuis

  13. #72
    FAZESTIENDE~'s Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Majalengka
    Posts
    3,087
    Points
    61.10
    Thanks: 39 / 130 / 108

    Default

    Quote Originally Posted by [el1t]-senior- View Post
    ada yg ngejar 1k ni...
    wkwkwk rajin skrg dia di sf... hahahaha
    buat apa ngejar 1k om ,
    sok tauu

  14. #73
    NyeN's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    DI BAWAH LANGIT !!!
    Posts
    146
    Points
    5,000.10
    Thanks: 27 / 0 / 0

    Default

    Quote Originally Posted by [el1t]-senior- View Post
    ni dikasi donat mau gk dek?
    biar wangi gtu deh... wkwkwk
    wehh jangan lah riss, amfuunnn, kalo kasih yg kek ninja boleh lah weokkoewko

  15. #74
    15's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    727
    Points
    638.60
    Thanks: 4 / 2 / 2

    Default

    Quote Originally Posted by [el1t]-senior- View Post
    lo pegang padang aja dek?
    kl mau hub aja si boy...
    kenapa nggak gue aja

    idih, tarok orang padang lah di sini wkwk

    aden ko urang padang dek ang mah

    ndak ang haragoi den dow mah

  16. #75
    jkt-nos-thegame's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    DIMANA AJA ASAL ADA CEWE!!
    Posts
    3,093
    Points
    8,370.60
    Thanks: 27 / 55 / 53
    Default Category

    Default

    Sore padang ,
    Da lama bgt gw gk ke padang lge --
    Mau Barcen silahkan~

    kalo mau minta remisi dsb, silakan mampir ke gubuk saya " anda sopan saya pun segan "
    http://forum.indogamers.com/showthread.php?t=741732

Page 5 of 27 FirstFirst 12345678915 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •