Page 2 of 15 FirstFirst 12345612 ... LastLast
Results 16 to 30 of 218
http://idgs.in/8842
  1. #16

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    purwokerto
    Posts
    18
    Points
    19.80
    Thanks: 0 / 0 / 0

    Default

    alo proketo,aku be wong proketo koh,lam kenal

  2. Hot Ad
  3. #17

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    semarang
    Posts
    63
    Points
    99.10
    Thanks: 0 / 0 / 0

    Default

    ndi kie ....

    moso wong samono thok?

    sok nek aku mudik do maen dota LAN yo!

    imba tho?

  4. #18
    Niell's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Klp Gading
    Posts
    545
    Points
    642.90
    Thanks: 0 / 0 / 0

    Default

    MP only.

    lalala...

    ID PUBLIC - ASS-HOLE

  5. #19

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    96
    Points
    131.90
    Thanks: 0 / 0 / 0

    Default

    haiyah wong pwt kabeh.....wakakaka primen kabare bocah2 pwt, ana sing bocah bruderan ora kiye?

  6. #20

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    164
    Points
    215.50
    Thanks: 0 / 0 / 0

    Default

    mbuh yah wong Q be nang banten saiki hehehehhe .. alah Q isi tread iki mung go rame² thok ketimbang ra ana wonge

  7. #21

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    76
    Points
    85.60
    Thanks: 0 / 0 / 0

    Default

    Nyong wong purbalingga, tapi wong pada bae ngapake ya nyong melu ngomong.
    Nek nang purwokerto, warnet sing bisa nggo DotA sing kepenak nang endi?
    Gawe clan Ngapak apa yuh?

  8. #22

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    72
    Points
    79.20
    Thanks: 0 / 0 / 0

    Default

    Quote Originally Posted by Schutz Staffel View Post
    Nyong wong purbalingga, tapi wong pada bae ngapake ya nyong melu ngomong.
    Nek nang purwokerto, warnet sing bisa nggo DotA sing kepenak nang endi?
    Gawe clan Ngapak apa yuh?
    woke-woke...kapn kie nggawen'e nyong saiki lagi nang jogja nyambut gawe nang kana...nyong gelem bae nggawe clan ngapak...woke? :dance2:

  9. #23

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    72
    Points
    79.20
    Thanks: 0 / 0 / 0

    Default

    Quote Originally Posted by dafunk85 View Post
    haiyah wong pwt kabeh.....wakakaka primen kabare bocah2 pwt, ana sing bocah bruderan ora kiye?
    woi nyong ganune lulusanBRUDERAN angkatn 2000...lha sampeyan angkatan kpn...? kpn B.Net bareng? ::run2::

  10. #24
    asuka83h's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    760
    Points
    901.10
    Thanks: 0 / 0 / 0

    Default

    Weleh.
    Wong saiki clan purwokerto yo okeh kok.
    Iki sing asli wong purwokerto karo sing dudu endi baen?
    Apa paling ora sing tau sekolah / kuliah nang purwokerto. Absen sek.
    NO SIGGY

  11. #25

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    164
    Points
    215.50
    Thanks: 0 / 0 / 0

    Default

    pada hal akeh koq sing main dota nganggo nick ngarepe PWT....... koq sing absen nang thread iki ketoee sitik yah

  12. #26

    Join Date
    May 2007
    Posts
    22
    Points
    24.20
    Thanks: 0 / 0 / 0

    Default

    Hoammm ngantug! eh ana thread khusus wong purwokerto ya!!. meluu ah!!!

  13. #27

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    72
    Points
    79.20
    Thanks: 0 / 0 / 0

    Default

    nyong wes absen kie...yuk kapan B-Net bareng2...mas Xien_Things kapan kie B-net, nyong nanggo Id pwt-belangkunak wes ping akeh B-net kira2 wes ping 12an tapi njenengan kog ora keton ya, tapi nyong maein'e nang junior nek nang public males...

  14. #28
    parupun's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    arcawinangun
    Posts
    126
    Points
    141.90
    Thanks: 0 / 0 / 0

    Default

    halo mas mas..
    aku melu ngobrol2 lah yah..
    kapan2 main bareng yu....
    neng public nick e parupun, nek neng junior pwt-parupun
    salam

  15. #29

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    164
    Points
    215.50
    Thanks: 0 / 0 / 0

    Default

    Quote Originally Posted by astrea_800 View Post
    nyong wes absen kie...yuk kapan B-Net bareng2...mas Xien_Things kapan kie B-net, nyong nanggo Id pwt-belangkunak wes ping akeh B-net kira2 wes ping 12an tapi njenengan kog ora keton ya, tapi nyong maein'e nang junior nek nang public males...
    lah Q main ben sore .......

  16. #30
    parupun's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    arcawinangun
    Posts
    126
    Points
    141.90
    Thanks: 0 / 0 / 0

    Default

    yu main main...
    nick e neng junior apa bae si? ajak2 ya nek arep main...

Page 2 of 15 FirstFirst 12345612 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •