Results 1 to 10 of 10
http://idgs.in/786275
  1. #1

    Join Date
    Jul 2021
    Posts
    6
    Points
    -0.80
    Thanks: 2 / 0 / 0

    Post Clan VAMP (VAMPIRISM)

    Welcome to Clan VAMP,



    Clan ini dibuat 20 Juli 2021 bertujuan untuk meningkatkan komunitas DOTA IDGS dan para pemain dan nostalgia game play Slayer vs Vampirism

    Semoga makin banyak yang main dan banyak yang mampir ke DOTA IDGS


    RULES HUMAN::
    45=1 BB
    60=3 BB
    1:20=5 BB
    1:35=10 BB
    1:50=15 BB
    NO DETO BANGUNAN
    DEAD = LEAVE


    List Anggota:
    Shaman:
    - ON-1998
    - Aalex
    - Loe~Gue~End
    - MaXimum
    - LeSieght
    - Free-Krisacc
    - RayAustin

    Selamat bernostalgia
    Special Thanks to Admin: Anjanette

    Best Regards,



    Wilson Clemens Thenesie (Chieftain)
    Last edited by GodLight23; 21-07-21 at 19:08.

  2. Hot Ad
  3. #2
    Anjanette's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Jakarta
    Posts
    3,312
    Points
    975,585.67
    Thanks: 4 / 94 / 88
    Default Category

    Default

    Gratz buat clan nya @GodLight23; semoga member clannya tambah ramai

    ku tandai dulu


  4. The Following User Says Thank You to Anjanette For This Useful Post:
  5. #3
    Sagittarius's Avatar
    Join Date
    May 2017
    Location
    indonesia
    Posts
    280
    Points
    60.80
    Thanks: 40 / 4 / 4

    Default

    wah udah ada clannya, congratz
    tiap hari main vampire trus


  6. The Following User Says Thank You to Sagittarius For This Useful Post:
  7. #4

    Join Date
    Jul 2021
    Posts
    6
    Points
    -0.80
    Thanks: 2 / 0 / 0

    Default

    Mantepp ka Sagit, thanks for supporting us

  8. #5

    Join Date
    Jul 2021
    Posts
    6
    Points
    -0.80
    Thanks: 2 / 0 / 0

    Default

    Thanks to Ka Anjanette, for always supporting us

  9. #6
    vuufl's Avatar
    Join Date
    Mar 2021
    Posts
    132
    Points
    60.40
    Thanks: 1 / 0 / 0

    Default

    Ada anak mazing contest ga gan di clan nya?

  10. #7

    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    36
    Points
    65,009.00
    Thanks: 9 / 0 / 0

    Default

    Wah Dulu maen Vamp Gercep Sekarang Slow hand pasti

  11. #8

    Join Date
    Jul 2021
    Posts
    6
    Points
    -0.80
    Thanks: 2 / 0 / 0

    Default

    Boleh tuh kak, lama lamaan detik kan sampe humannya ke garis finish?

  12. #9

    Join Date
    Jul 2021
    Posts
    6
    Points
    -0.80
    Thanks: 2 / 0 / 0

    Default

    Hahaha, coba main lagi gan, kmaren aja rame banget sampe full2 roomnya

  13. #10
    Sagittarius's Avatar
    Join Date
    May 2017
    Location
    indonesia
    Posts
    280
    Points
    60.80
    Thanks: 40 / 4 / 4

    Default

    Quote Originally Posted by vuufl View Post
    Ada anak mazing contest ga gan di clan nya?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •